Diensten

Diensten

Gedragstherapie
Privéles (ook puppytraining)
Individuele uitlaatservice
Aanschaf advies
Puppycursus

Tarieven

Tarieven

Bekijk de tarieven voor de verschillende pakketten. Ik ben gevestigd in Eindhoven (Noord-Brabant) en actief in heel Nederland.

Over Claudia

Over Claudia

Betrouwbaar, eerlijk en respectvol met elkaar omgaan, dat zijn woorden die mij omschrijven. Dit is tevens een belangrijke basis voor uw relatie met uw hond.

Blog

Wat klanten zeggen

We hebben recent een privé cursus gevolgd om de belangrijkste commando’s te leren aan onze honden. Dit was een fijne cursus voor zowel de honden als onszelf. Onze honden waren niet gesocialiseerd en kenden weinig commando’s. De diervriendelijke aanpak van Claudia spreekt ons erg aan. Verder vinden onze honden de individuele wandelingen met Claudia super. Ze zijn altijd erg blij haar te zien en gaan heel graag met haar uit. De honden zijn in 2 maanden tijd erg vooruitgegaan! De honden waren voorheen nooit aangelijnd geweest. Heel erg bedankt.

Alicia Hof Eigenaar van Pantro en Tiger

Het consult wat ik heb ervaren bij Claudia van Dog Minds vond ik erg prettig. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en tijdens het consult was er ook ruimte voor extra vragen. Vrij snel erna kreeg ik het verslag toegestuurd met duidelijke stappen en uitleg. Hiermee kon ik aan de slag. Ook voor extra vragen tussendoor kon ik altijd bij Claudia terecht. Na 4 weken hebben we nog contact gehad hoe alles verder is gelopen. Ik vond het erg belangrijk dat er nazorg was tijdens dit consult. Claudia is vriendelijk en oprecht. Al met al zou ik een consult hier zeker aanraden!

Susanne Belle Eigenaar van Mosi

Er was meteen een bijzondere klik tussen mijn hond en Claudia. Als ik zie hoe Doris blij reageert op Claudia en ook rustig is als ik weer thuis kom, dan voel ik gewoon dat het goed zit en dat maakt mij blij. Haar professionele, liefdevolle aanpak maakt dat ik haar iedereen kan aanbevelen die zijn/haar hond het allerbeste gunt.

Jantje Woudstra Eigenaar van Doris

Omdat Lotje al ouder was en ze snel was afgeleid en zelf bepaalde wat ze wel en niet wilde leren (het is een teckel dus!) heb ik voor privélessen met Claudia gekozen. Opvallend was dat Claudia door de hond te 'lezen' exact in de gaten had op welk moment een commando met beloning nut had waardoor deze eigenwijze, lieve maar ook slimme teckel heel snel leerde en wat nog belangrijker was dat ik leerde haar gedrag beter te beoordelen en op de juiste momenten te reageren.

Theresia Eigenaar van Lotje

Wij hebben een jong, getraumatiseerd teckeltje geadopteerd. Sientje was behoorlijk angstig, met name in contact met andere honden. Ook verlatingsangst speelde een grote rol. Mede dankzij Claudia’s duidelijke gedragsconsulten en privélessen weten wij hier goed mee om te gaan. Momenteel heeft Sientje een stuk meer zelfvertrouwen en genieten wij volop van deze prachtige ontwikkeling!

Clémence en Rob Eigenaren van Sientje