Individuele uitlaatservice

Pakket 1. Individuele uitlaatservice

Eenmalige wandeling.
Claudia, Sientje en Ruby
Dit pakket is geschikt als uw hond niet zomaar mee kan met een hondenuitlaatservice en het niet lukt om iemand anders te regelen. Er zijn uiteenlopende redenen waarom sommige honden niet met een groep meekunnen. Ze zijn bijvoorbeeld snel overprikkeld, angstig, vallen uit naar andere honden, nog jong (fysieke belasting) of hebben fysieke beperkingen doordat ze oud zijn en/of medische problemen hebben. Toch wilt u dat uw trouwe viervoeter een fijne wandeling krijgt, veilig is en professionele begeleiding krijgt. Indien uw hond probleemgedrag ervaart, wat zich tijdens de wandeling uit, kan ik hier direct mee aan de slag gaan. Het is dan verstandig om ook een consult in te plannen, zodat er nader onderzocht kan worden waardoor dit gedrag ontstaan is en hoe het op te lossen is (zie Pakket 3. Eenmalig consult en Pakket 4. Eerste consult en vervolgconsult). De tijdsduur van een wandeling is afhankelijk van de hond. Wanneer u in Eindhoven of directe omgeving woont kunt u gebruik maken van dit pakket.

Aanschaf advies

Pakket 2. Eenmalig telefonisch consult

Eenmalig telefonisch consult van 30 minuten.

Dit pakket is geschikt als u advies wenst met betrekking tot de aanschaf van een hond. Het is belangrijk om een weloverwogen keuze te maken wanneer u van plan bent een hond aan te schaffen. Welk ras past het beste bij u en uw leefsituatie, en waar haalt u de hond vandaan. Ik kan u begeleiden in het maken van de juiste keuze.

 

Gedragstherapie

Pakket 3. Eenmalig consult

Een gedragsconsult van 1,5 – 2 uur.

Dit pakket is geschikt als u gedragsproblematiek ervaart bij uw hond. Ter voorbereiding van het consult krijgt u via de mail (of per post) een vragenlijst toegestuurd. Vervolgens vindt er een consult bij u thuis plaats. Hier kan ik uw hond observeren en nog ontbrekende informatie verzamelen. Ik kijk naar wat de oorzaak (of oorzaken) van het door u ervaren gedragsprobleem is en stel een diagnose vast (wat is het precieze probleem). Samen met u maak ik een passend therapieplan. Hiervan maak ik een verslag en stuur deze binnen 1 – 2 weken naar u op. Nadat u het verslag heeft ontvangen neem ik 4 weken later telefonisch of per mail contact met u op om de vorderingen te bespreken.

 Pakket 4. Eerste consult en vervolgconsult

Een gedragsconsult van 1,5 – 2 uur.

Dit pakket is geschikt als u gedragsproblematiek ervaart bij uw hond en er meer tijd nodig is om dit probleem aan te pakken. Ter voorbereiding van het consult krijgt u via de mail (of per post) een vragenlijst toegestuurd. Vervolgens vindt er een consult bij u thuis plaats. Hier kan ik uw hond observeren en nog ontbrekende informatie verzamelen. Ik kijk naar wat de oorzaak (of oorzaken) van het door u ervaren gedragsprobleem is en stel een diagnose vast (wat is het precieze probleem). Samen met u maak ik een passend therapieplan. Hiervan maak ik een verslag en stuur deze binnen 1 – 2 weken naar u op. Nadat u het verslag heeft ontvangen zal er vier weken later een vervolgconsult plaatsvinden. We kijken dan samen hoe het gaat en of er nog aanvullingen of aanpassingen nodig zijn voor het therapieplan. Het vervolgconsult plannen we in zodra u het verslag heeft ontvangen. Wederom vier weken later neem ik telefonisch of per mail contact met u op om de vorderingen te bespreken.

 

Privéles

Pakket 5. Eenmalig privéles

Een privéles van 45 minuten.

Dit pakket is geschikt als u extra begeleiding wil bij de training van uw hond. Denk hierbij aan het aanleren van bijvoorbeeld commando’s. Nuttig voor de pup, volwassene en senior hond. Wanneer u en / of uw hond het moeilijk vindt zich te concentreren tijdens een groepsles, kan een privéles een uitkomst zijn. Tevens is voor adoptiehonden een privéles aan te raden. Ze kunnen dan in een rustige omgeving trainen.

 Pakket 6. Driemalig privéles

Driemalig privéles van elk 45 minuten.

Dit pakket is geschikt als u extra begeleiding wil bij de training van uw hond. Denk hierbij aan het aanleren van bijvoorbeeld commando’s. Met dit pakket volgt u 3 lessen waardoor we net wat meer tijd hebben om dieper in te gaan op de training. Nuttig voor de pup, volwassene en senior hond. Wanneer u en / of uw hond het moeilijk vindt zich te concentreren tijdens een groepsles, kan een privéles een uitkomst zijn. Tevens is voor adoptiehonden een privéles aan te raden. Ze kunnen dan in een rustige omgeving trainen.