De individuele puppytraining is geschikt voor puppy’s die moeite hebben zich te concentreren tijdens groepslessen, snel overprikkeld raken of voor wie groepslessen nu gewoon nog te spannend zijn waardoor je de pup moeilijker iets kan aanleren. Door de training eerst bij u thuis te starten in een rustige prikkelarme omgeving kunnen we uw pup snel commando’s aanleren en ook een goede basis leggen in de opvoeding. Later in de training kunnen we ook op andere locaties gaan oefenen, zoals bijvoorbeeld het bos/park. Door de individuele puppytraining hebben u en uw pup de volledige aandacht en kunnen we werken aan dingen die u het belangrijkste vindt. Het lesprogramma is dus aan te passen naar uw wensen. Het tempo van de lessen wordt volledig aangepast aan wat uw pup aankan.

Er wordt bij Dog Minds volgens een moderne en wetenschappelijk bewezen manier gewerkt. Alles wordt op een positieve wijze aangeleerd aan uw pup en tijdens de lessen staat de band tussen u en uw pup centraal. Hierbij is wederzijds vertrouwen en begrip heel belangrijk. U leert uw pup begrijpen en weet wat uw pup nodig heeft om uit te groeien tot een stabiele en sociale hond. Samen worden jullie een hecht team.

Na de individuele puppytraining kunt u ervoor kiezen nogmaals 6 privélessen te volgen (we bouwen dan bijvoorbeeld oefeningen verder uit waar we al mee bezig waren en er komen nieuwe oefeningen aan bod) of u kiest ervoor om deel te nemen aan de kleinschalige groepslessen van Dog Minds voor nieuwe oefeningen en uitdagingen met uw hond (vanaf +- 5 maanden kan uw hond deelnemen aan deze groepslessen)

Tarieven:

Individuele puppytraining: € 350 inclusief BTW en exclusief eventuele reiskosten/parkeerkosten (binnen een straal van 15 km vanaf Dog Minds vervallen de reiskosten)

Betaling in één keer (overmaken of contant) na de eerste afspraak of in 2 termijnen mogelijk. Eerste betaling vindt na de eerste afspraak plaats en de laatste betaling vóór de laatste afspraak.