Doris en Jantje

Langs deze weg wil ik Claudia bedanken voor de liefdevolle wijze waarop zij mijn herder altijd verzorgt en uitlaat. Als alleenstaande vrouw is het soms moeilijk om mijn afspraken zo te regelen dat mijn herders hond niet te lang alleen is en dus ook niet uitgelaten wordt. Ik heb Doris al meer dan 10 jaar en zij is een belangrijk deel van mijn leven. Ik wil dan ook dat zij de best mogelijke en liefdevolle verzorging krijgt. Het is een gevoelige hond die de nodige persoonlijke aandacht nodig heeft, daarbij komt dat zij niet meer zo goed ziet dus ook snel schrikt. Ik wil haar dan ook niet meegeven aan een uitlaatservice die meerdere honden tegelijk uitlaat. Via een nichtje van mij maakten mijn hond en ik kennis met Claudia. Er was meteen een bijzondere klik tussen mijn hond en Claudia. Als ik zie hoe Doris blij reageert op Claudia en ook rustig is als ik weer thuis kom, dan voel ik gewoon dat het goed zit en dat maakt mij blij. Haar professionele, liefdevolle aanpak maakt dat ik haar iedereen kan aanbevelen die zijn/haar hond het allerbeste gunt.

Dank je wel Claudia!

 

Jantje Woudstra

Doris en Jantje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *