Wat doet uw hond goed?
Staat u er wel eens bij stil wat uw hond allemaal goed doet? 🐕
Soms zijn eigenaren erg gefocust op wat de hond fout doet en zien niet wat de hond allemaal goed doet. Fout gedrag wordt gecorrigeerd, maar als de hond dan goed gedrag laat zien wordt dit genegeerd en niet beloond.. Dit is jammer!
Er zijn gegarandeerd dingen die uw hond wél goed doet (hoe groot of klein dit ook is) en waar u tevreden over bent, maar waar u als eigenaar misschien niet bij stil staat. Honden zijn opportunisten wat betekent dat ze kiezen voor het gene wat ze het meeste oplevert. Als u gewenst gedrag bij uw hond beloond zal hij dit gedrag met plezier vaker gaan herhalen.
Wat doet uw hond goed? 🐶😀
Wat doet uw hond goed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *